Бизнес Английски език за срещи

Бизнес Английски език за срещи

140.00лв
В наличност: ДА

Онлайн курсът Бизнес Английски език за срещи представя всички умения за говорене, от които се нуждаете, за да участвате уверено в срещи. Този компактен, но изчерпателен курс на Astoria Group съдържа изразите, необходими при типични ежедневни бизнес срещи - от неформални разговори до официални срещи.

Участието в среща е истинско предизвикателство за хората, за които английския не е роден език, и може да предизвика известна доза безпокойство. Кога имате право да направите изказване и как да го формулирате правилно? Кога е подходящият момент за задаване на въпроси и какво се случва, ако всъщност трябва да ръководите срещата? А какво да кажем за писането на протокола?

Онлайн курсът се състои от 20 модула по английски език, които представят различни области, с които може да се сблъскате по време на среща.

*Неограничен достъп до всички уроци и упражнения за 60 дни (2 месеца).

https://astoria-academy.com/course/83524-2/

Цена: 140 лв.

English for Meetings включва полезни изрази за хората, които председателстват срещата, както и за останалите участници. Можете също така да разберете как да съставяте дневния ред и да пишете протоколи както за официални, така и за неофициални срещи. Уроците по бизнес английски език са насочени към хора с работа в офис.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8 или да ни потърсите на телефон: 0890320053 - Astoria Academy

Вход
0890 320 053
Astoria Group
25.05.2022
Виж всички обяви на Astoria
Област: Варна
Град: Варна
Последно на линия: 02.06.2022 13:34
Оценка - 5.00  

Само потребители в сайта могат да оставят коментари.

Няма коментари за тази обява.