Бизнес Английски език за имейли

Бизнес Английски език за имейли

140.00лв
В наличност: ДА

Бизнес английски език за имейли е курс, който ще Ви помогне да пишете ефективни бизнес имейли на английски език. Този курс е уникален, тъй като всеки модул предоставя съвети за писане на професионални имейли. Както и уроци за подобряване на общите Ви умения за писане на английски език. Следователно ще подобрите граматическите и лексикалните си умения за писане на имейли, а също така ще подобрите междукултурните си познания, за да станете по-силни и успешни в бизнес комуникацията си.

В този курс експертите от Astoria Group ще Ви научат да пишете и преработвате имейли, ще попълните няколко теста за разбиране и ще прегледате имейлите на другите участници. За повечето от нас електронната поща е най-разпространената форма на бизнес комуникация, така че е важно да я владеете правилно. Въпреки че имейлите обикновено не са толкова официални, колкото писмата, те все пак трябва да са професионални, за да представят добър имидж на вас и вашата компания. Повечето от нас в света на бизнеса използват имейлите като основно, а в някои случаи и като единствено средство за писмена комуникация.

Този онлайн курс се състои от 20 модула и ще имате неограничен достъп до всички уроци и упражнения в продължение на 60 дни (2 месеца).

https://astoria-academy.com/course/84272-2/

Цена: 140 лв.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8 или да ни потърсите на телефон: 0890320053 - Astoria Academy/

Вход
0890 320 053
Astoria Group
25.05.2022
Виж всички обяви на Astoria
Област: Варна
Град: Варна
Последно на линия: 02.06.2022 13:34
Оценка - 5.00  

Само потребители в сайта могат да оставят коментари.

Няма коментари за тази обява.