Онлайн Курс - Подготовка за изпит Goethe (C1 - C2)

Онлайн Курс - Подготовка за изпит Goethe (C1 - C2)

260.00лв
В наличност: ДА

Езиков Център Асториа Груп Ви предоставя Онлайн Курс - Подготовка за изпит Goethe (C1 - C2), който е напълно съвместим с Вашия график и възможност за посещение.

Учебната програма набляга на употребата на езика, както и на прилагането на четирите езикови умения (четене, писане, слушане и говорене) в реални житейски обстоятелства. Курсистите се запознават в детайли с формата на изпита Goethe, както и с алтернативните тактики за ефективно справяне с всяка негова част в рамките на определеното време.

Във всеки модул в Курс - Подготовка за изпит Goethe (C1 - C2) онлайн ще преминете през различни теми, които са обвързани с реални ситуации от всекидневието. Уроците по немски език съдържат интерактивна информация. Това включва видеоклипове, аудио записи, допълнителни задачи за самооценка и съвкупност от изображения, които изобразяват концепцията на урока. Активно се развиват следните компоненти:

✔️ Leseverstehen – развиваме специални умения като Scannen, überfliegen, für Details lesen;

✔️ Hören – слушаме реални текстове и работим върху техники като auf Details hören, auf Meinungen hören;

✔️ Schreiben – овладяваме различните писмени формати и ги практикуваме, за да станем прецизни и уверени;

✔️ Sprechen – тестът има определен формат и освен да говорим ефективно по дадена тема, ние също трябва да се вместим в определено време и да демонстрираме способности за обсъждане, изразяване и изслушване на гледните точки на другите.

Кратко съдържание на онлайн курс „Подготовка за изпит Goethe (C1 - C2)“:

✔️ Над 30 урок по немски език, разделени в четирите основни компонента (четене, слушане, писане и говорене) представящи похватите за боравене с немската реч по интересен и интуитивен начин;

✔️ Набор от изпити, които предлагат стъпка по стъпка развитие за курсистите;

✔️ 60 дни ( 8 седмици ) неограничен достъп до всички уроци и упражнения.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Презвитер Козма №8 или да ни потърсите на телефон: 0890320053 - Astoria Academy

Вход
0890 320 053
Astoria Group
25.05.2022
Виж всички обяви на Astoria
Област: Варна
Град: Варна
Последно на линия: 02.06.2022 13:34
Оценка - 5.00  

Само потребители в сайта могат да оставят коментари.

Няма коментари за тази обява.