Клизма - Апарат за прочистване на дебелото черво от КЛИЗМА.БГ (Клизмен Иригатор). Продава се в Пълен Комплект. Чисто нов.

Клизма - Апарат за прочистване на дебелото черво от КЛИЗМА.БГ (Клизмен Иригатор). Продава се в Пълен Комплект. Чисто нов.

35.00лв
В наличност: ДА

Пълен Клизмен Иригаторен Комплект за Клизма от КЛИЗМА.БГ от 1 литър, Комплекта включва: Прозрачно клизмено казанче, с дълъг силиконов маркуч, воден стопер, накрайник и кука за захващане. Цена 35 лв. Доставка с куриер, напълно дискретно! Клизма е процедурата, при която се вкарва малко количество течност в дебелото черво чрез ануса. В миналото, клизмата е била често използвано средство за лечение в България. Докторите са вярвали, че коренът на болестите е в мръсните черва и са използвали клизма да ги прочистят при множество заболявания – грип, настинка, кожни болести, гангрена, артрит и редица други болести. Клизма-процедурата може да бъде гледана на видео в интернет. Когато заявявате клизмата, попълнете коректно всички вашите данни, като вашия ВАЖНО: ПРИ ПОРЪЧКАТА НА КЛИЗМА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ВАШИЯ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР! Поръчки без телефонен номер не могат да бъдат изпълнени.

Вход
0988979306
Jeko Nikolov
19.05.2020
Виж всички обяви на Jeko
Област: Стара Загора
Последно на линия: 26.05.2020 22:20
Оценка - 5.00  

Само потребители в сайта могат да оставят коментари.

ВИДЕОКЛИП на предлаганата КЛИЗМА - https://www.youtube.com/watch?v=QMuOP8jtCNs